Bopel Etterlyse | Bakke til Etterlyse 4 | Guest Book | E-Mail Us

TILBLIVELSE

FinALEN Kapitlet

1998 Aktualisere

My 1976 utfordre til annen forskere til join meg i my søken var aksepteres ved bare en annen enkelte. I 1978, to år etter frigivelsen av "Tilblivelse", Ms. Patricia Warren offentliggjordes an artikkel i de C.F.A. Årbok. Arbeidet entitled "De Somali: An Internasjonal Avl" var truly enestående. Den forblir, tilogmed today, en av de flest hel, comprehensive og brønn dokumenteres artiklene på de avl. Desverre noe av henne teoriene were faulted.


Artikkelen hadde to purposes i være offentliggjordes. De fremst var til forfremme de avl og informere de katt fancy at stor. Sekundet grunn var motiveres ved de politisk behøve til mend fekter. "Tilblivelse" hadde anlagtes aldeles en stir throughout de fancy og flest especially blant Aby oppdrettere. My arbeide hadde named catteries og angas stamtavlene at were sannsynlig fraktselskapene av de dengang, uønskede, longhair gene. My søken var for sannheten og Jeg cared for lille else.

Ms. Warren var attempting til downplay de Chuffa innflytelse og suggest annen linjene at might figure idet fremtredende idet Chuffa altså ta noe "varme" off en få politically aktiv Aby oppdrettere. Warren's selektiv godkjennelse av de større porsjon av my arbeide did ikke ha any congruency med henne likt selektiv fornektelsen av bare en eller to peker.


Hen tid Jeg ha studeres Ms. Warren's rapport med idet atskillig detachment idet mulig og mens atskillig av henne skrift var logisk i dens analyse henne politisk motivering tainted henne endelige konklusjonene.

Hva Ms. Warren did, imidlertid var til fylle i de blanks omkring Chuffa's stamtavle og for at Jeg am eternally takknemlig. Hun skubbedes my initial arbeide til en endelige kapitlet og at kapitlet lukkedes døren og nytilkommen kredensbord til my arbeide.

Etter de 1978 C.F.A. artikkel forekommet Ms. Warren oppdagedes fler detaljene hvilke igjen nytilkommen vekt til gyldigheten av "Tilblivelse" og forsynes nøkkelen for de disassembly av henne besatt teoriene hvilke were født av at politisk bias.

Til Chuffa's Stamtavle


Mrs. Mew

De manglende stykke av de gåte var igjen forsynes ved Ms. Warren i 1980. Mrs. Mew, mor av Roverdale Purr-kins og great farmor av Raby Chuffa of Selene holdt hemmeligheten.

Mrs. Janet Robertson, hvem grunnlagdes de Roverdale cattery rettferdig etter Verden Krig II, skrev til Klapp Warren omkring hvordan hun got henne fremst Aby kitten.

Under de London lynangrep Fru. Robertson fannt hva hun troddes var en hybrid Aby hvem var allerede gravid ved an ubekjent London hannkatt. Hun named de katt Mrs. Mews. Denne hittebarn katt,Mrs. Mew, gave fødsel til en agouti kitten og en sort kitten. De agouti kitten var registered idet Roverdale Purr-Kins en år eller så senere.

VerdeN Krig II England hadde vært severely beskadigede ved Hitler's krig maskin. Nazist bombarderer og rakettene hadde tilintetgjordes stor seksjonene av Londonog annen større cities. England's kvinnene og barn died i those razziaene. Bopelene, fabrikkene og kirkene were dreides til rubble. Idet en minor fotnote til historien those bombarderer også betjenes til nearly gjør utdødd hunden og katt fancy i Great Britain. Mange av England's finest show dyr were drepes eller flyktet under de fury av bombardementet razziaene til vandre gatene og fend for themselves. Den er estimated at i post krig England kanskje ingen fler enn en dusin Abyssinians were forlatt til bære på.

I bestille til gjenoppføre de fancy de governing kropp hadde ingen valg men til slappe behovene for registrere grunnleggelse aksje. Mange raseren, herreløs kattene were tatt i ved fremmede. Dersom den looked lik an Aby eller en Persian eller en Siamese den var re-registered med en ny identitet uten en stamtavle. fAltså de sire av Roverdale Purr-kins vil aldri blir kjent. De sann identitet av Mrs. Mew vil forever blir tapt i tid og henne stamtavle, dersom hun noensinne hadde en, vil forbli en mysteriet.


Og så avslutningene de tale av Raby Chuffa og ankre tilblivelsen av de moderneSomali i Nord America. All de tidlig eksemplene av de avl i denne land og Canada skylde deres opprinnelsene til Raby Chuffa av Selene og dennes great farmor, en hittebarn på gatene av England.

Der er ennå another tale til blir fortalt, imidlertid. Hva omkring kattene av Australia og Europe? At er another historie til blir spares for another tid. Returnere til denne site i fremtiden for another venture into Somali historien.


Bakke til Etterlyse 1

Bakke til Etterlyse 2

Bakke til Etterlyse 3

Bakke til Etterlyse 4

Bopel Etterlyse

English Bopel Etterlyse

Topp av Etterlyse

Guest Book
To View Guest Book ! Please sign it

Walter & Karen Del Pellegrino

81 Woodland Avenue
Keansburg, NJ 07734

U.S.A.

E-Mail Us